Akties 2017

  • Februari 2017: regionale inzameling Douwe Egberts punten in Alkmaar. Organisator: Lionsclub Phoenix Alkmaar. Resultaat van de inzamelingsactie is dat wij ca. 2700 pakken koffie ontvangen.
  • Inzamelingsactie bij de Vomar, Stationsplein 34 te Heiloo op vrijdag 10 november 2017.

Let op
Uit incidentele ervaringen is ons gebleken dat, zonder instemming van de Voedselbank Alkmaar e.o., huis-aan-huis wordt gecollecteerd om contant geld in te zamelen. Niet alleen de gulle gevers maar ook de (klanten van de) Voedselbank zijn hiervan de dupe aangezien de opbrengst ons nimmer heeft bereikt of zal bereiken!
Indien er via een vooraf aangekondigde aktie een dergelijke inzameling zal worden uitgevoerd, zal dit op onze website tijdig bekend worden gemaakt.
Vanzelfsprekend kan, bij enig wantrouwen, gevraagd worden naar een officiƫle identificatie van of namens onze Voedselbank of wordt u verzocht telefonisch contact met ons op te nemen ter bevestiging van een dergelijke aktie.
Het spreekt voor zich dat de Voedselbank illegaal collecteren als oplichting zal beschouwen en in voorkomende gevallen bij de politie hiervan aangifte zal worden gedaan.